vand_1413062460.jpg_640x360

Egy férfit gázoltak el Alcsútdoboz határában.

A 8106-os úton 2014. október 11-én 20 órakor Alcsútdoboz határában, a 16-os kilométerszelvényben egy férfit gázolt el egy arra közlekedő személygépkocsi.  A helyszíni szemle idején az út érintett szakaszát lezárták a rendőrök, kerülni Alcsútdoboznál és Etyeknél lehet - hívja fel a figyelmet az FMRFK 21 órakor kiadott  sajtóközleménye. 

Későbbi hírek szerint Váradi András juhászt ütötte el egy osztrák rendszámú autó. Súlyos sérülései miatt kórházba szállítása után meghalt. A golfpálya mellett járt, amikor alcsútdobozi plakátragasztásból hazafelé tartva leesett autójáról a létra. Megállt és elindult érte gyalog, hogy visszahozza. A hvg.hu-nak adott rendőrségi  tájékoztatás szerint a férfit elgázoló autót egy 84 éves osztrák-magyar kettős-állampolgár vezette.  Az ügyben 23 óra 30 perckor kiadtak még egy közleményt: "Ahogy arról korábban hírt adtunk, közúti közlekedési baleset történt Alcsútdoboz külterületén 2014. október 11-én 20 órakor. A 8106 számú főút 16. kilométerszelvényében egy osztrák rendszámú Mercedes típusú személygépjármű, amit egy 84 éves osztrák-magyar kettős állampolgárságú férfi vezetett, elgázolt egy, az úttesten tartózkodó 50 éves alcsútdobozi lakost, akit a mentőszolgálat kórházba szállított. A szakszerű és gondos egészségügyi ellátás ellenére a sérült 22 óra 20 perckor életét vesztette.

A helyszíni szemle idejére elrendelt útlezárás 23 óra 25 perckor feloldásra került.

A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit."    

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása