restib_f_1413460502.jpg_716x960

Nem volt éppen egy paleo mozzanat nem szerény  kis életében, de mivel lángost csak a pénteki piacon lehet kapni, s mivel drága édesapja nem süt már több kenyérlángost, ő meg nem tud, mert nem tanulta meg tőle azt sem (rossz gyerek) , s mivel egyébként is kedves barátai Bea és Marci, gondolta benéz hozzájuk a Nagyállomáson működő büféjükbe. Mindig is becsülte bennük dolgos állóképességüket. Azzal  a határozott feltétellel (különben elmegyek haza! - A szerk.) kérte ki a sajtos-téfölös-fokhagymás lángosát, hogy mindenképpen fizet, mert nem tujázni akar itt a vasúton pláne, csak hát megtudta és ha nincs is oda annyira a lángosért, de néha nagyon jól tud esni, éppen mint a törköly, de az még ritkábban. Meg aztán Timi, Bea és Marci váltásokban dolgoznak, fél háromkor kelnek, hogy háromkor nyissanak és ötig nyitva a Resti Büfé ajtaja, tehát nehogy már itt p u sz i r a lángosozzon, amikor ő háromkor hanyatt fektéből például hasra fordul. Nagyon finom lángos-lángos volt ez a full extrás... Már sokan felfedezték. Egy kedves vevő hazavitt négy sima tésztát, otthon - mondta volt - azon melegében jönnek rá a felétetek. Egészségükre! 

Simán a forró lángos tészta 230, tejfölösen 300, sajtosan 330, sajtos, tejfölösen 400 Ft.

Jó hírűek még a hamburgerek és hot-dogok, valamint a kávé, amit mindig "semmi nélkül" üresen iszik mellé egy pohár vízzel - szintén rendben van. (Adrenalint nem kért.)   

Utast-jól-ellátóban járt ma ez a jól ellátott utas és mindenkinek jó étvágyat kíván a Resti lángosához.

 

ia 

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása