A hétvégén ismét benépesült a BTC sporttelepe, mert a Dunafém vezetősége megkereste klubunkat,hogy pályafelújítás miatt esetleg a pályaválasztói jogot cseréljük fel. Egyesületünk természetesen beleegyezett, a két klubnak egyébként is baráti a kapcsolata.

Vasárnap délben a két U21-es alakulat feszült egymásnak.A BTC az alábbi összeállításban lépett pályára:

Peinlich-Lakatos M. Heim, Ágoston, Glück-Sólyom, Jónás, Jakab Á,. Farkas-Bakos, Mikó. Csereként Fekete Zs.és Jakab D lépett pályára. A csapat a második félidőben akár ki is üthette volna ellenfelét, hiszen Mikó és Jakab D. több esetben is ziccerben hibázott. A csapat végül meggyőző fölénnyel 4-2(2-1) arányban nyert Bakos 2, Jakab Á,és Mikó góljaival.

A mérkőzés után azonnal elkezdődött a két első csapat találkozója. A BTC az alábbi összeállításban kezdett:

Miklós-Pechinger,Szabó B,Gulyás,Komáromi-Pozsgai, Megyesi, Molnár, Busai-Vörös, Oláh K.A 10' percben
védelmi rövidzárlat után a kapujából kilépő Miklós rossz ütemű belépője után Nagy Károly a büntetőpontra mutatott és nagy megrökönyödésre kiállította a bicskei cerberust.

A tizenegyest a sértett Farkas gólra váltotta.14' percben Megyesi szögletét oldalra fejelte Trampler - Megyesi ismételt beadását Szabó B fejelte a vendég kapuba 1-1. A második félidőben fennmaradt a bicskei mezőnyfölény. De a 82'percben Farkas lépett ki a védők vonalából és az elé visszapattanó labdát belőtte Hanus
kapujába 1-2. Elkeseredett rohamokat a 90' percben kísérte szerencse: a mezőny egyik legjobbja Oláh Kálmán mintegy 20 méterről bombázott a vendégcsapat kapujába 2-2.

A CSAPAT óriási erőket mozgósított végighajtotta a találkozót és tíz emberrel is az ellenfél fölé nőttek csúsztak másztak a pályán, annyira akarták a jobb eredményt. A szurkolók a találkozó végén vastapssal köszöntötték a
fiúkat.MEGÉRDEMELTÉK!  

A hétvégén Martonvásár csapatai látogatnak Bicskére vasárnap 11 és 13 órai kezdettel. Minden sportbarátot szeretettel várnak CSAPATAINK!

 

Márton Imre 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása