Jászsági aranyesőben a DHKSE

Címkék: kempo dkhse

2014.11.13. 12:25

dhkse2222.jpg

November 8.-án egyesületünk részt vett a Nyílt Sport – Jitsu Magyar Bajnokságon, amit idén Jászberényben rendeztek meg.
Az itt megjelent 14 klub közel 150 versenyzője mérte össze tudását. Először a technikai számok következtek, ahol Horváth Viktória és Székely István sportolónk debütált önvédelem versenyszámban. Fegyveres formagyakorlatban első versenyesként Bernwalner László, Bada Zimra és Bada Mirkó kempókáink állhattak először a pástra. Többhetes megfeszített edzésmunka áll mögöttük, ezért is izgatottan vártuk az eredményeket.
Küzdelmi versenyszámban Bada Zimra lány létére a fiuk között versenyzett és teljesített szépen a divíziójában. A keményebb versenyszámokban Rácz Balázs Ajtony valamint, Sulyok-Pál Szilárd sem talált legyőzőre. Bozori Imre saját súlycsoportjában (- 70 kg), valamint egy kategóriával feljebb (70-80 kg) is elindult. A nehezebbek között ezüst, míg saját csoportjában a dobogó legmagasabb fokára küzdötte fel magát.
A 9 fős versenyzői gárda 7 arany, 7 ezüst és 2 bronzéremmel tért haza. A bírói teambe 3 főt delegáltunk, akik magas szinten végezték munkájukat.
Köszönjük szépen a versenyzők felkészítésében segítőknek és az utaztatásban résztvevők munkáját.
A teljes cikket elolvashatják a http://www.facebook.com/dhkse oldalán.

Metzger Antal Shihan kempó 6.dan
DHKSE elnök

dhkse,,,_1.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása