Szép volt fiúk!

Címkék: btc

2014.11.17. 10:11

A hétvégén több frontos BTC-Martonvásár csatározásnak lehettek szemtanúi a sportbarátok, de először a Bozsik-programban szereplő Ágoston László és Oláh Kálmán tanítványokról röviden: vasárnap a Pancho Arénában sikeresen teljesítették küldetésüket.

U18 korosztályunk szombaton Martonvásáron szerepelt.Bodor András edző csapata 6-0 (2-0)arányban alulmaradt a vendéglátókkal szemben. U21 csapatunk a Peinlich-Ágoston,Szűcs,Glück,Jónás-Jakab Á., Jakab D., Takács,Heim- Mikó,Sólyom összeállításban játszotta végig a találkozót, amit Mikó 2,és Sólyom góljaival magabiztosan nyertek meg.

Záróakkord: a felnőttcsapatok is találkoztak a nagyon mély talajú játéktéren. A Hanus-Németh,Pechinger,Szabó B.,Komáromi-Gulyás-Megyesi,Pozsgai-Molnár A.,Vörös,Oláh K. kezdőcsapattal felálló hazai gárda nekiesett az ellenfélnek,de a 16' percben érkezett a hideg zuhany, egy védelmi megingást Szigeti használt ki.32' percben Megyesi passzát Molnár lőtte 12 méterről a vendég kapuba.1-1 a félidős eredmény .A lelátón felbukkant Becséri
Mihály az FMLSZ JB küldő bizottság elnöke fiával - Becséri Gergely élvonalbeli játékvezetővel.

A második félidő bicskei rohamokkal és bicskei góllal indult 55' percben Pozsgai szerzett
labdát a martoni tizenhatosnál,majd két csel után az elé visszapattanó labdát nagy erővel bombázta a kapu közepébe.

Az 59' perc egyenlő állást hozott ismét Hermann a róla lepattanó labda után lépett és 6 méterről gólt szerzett. A 81' percben Magyar játékvezető cipője lett az enyészetté, a talp levált a mocsarassá váló mély talajon. A 83' percben Molnár lábára tartottak rá, a labda Oláh elé vágódott és Ő igazítás nélkül 15 méterről a kapu bal
sarkába bombázott. 3-2 a BTC javára.

Csapatunk 8 győzelem nélküli találkozó után szerzett ismét 3 egész pontot.

Szívünk mélyéből reménykedünk a jó folytatásban.

HAJRÁ BICSKE! 

 

Márton Imre 

BTC 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása