Bicske város hivatalos honlapja olyan szégyenteljesen gondozatlan, ahogy a bicskei utcák néznek ki néha. 

A www.bicske.hu egyik helye szerint még Tessely Zoltán a polgármester. Igaz, hogy már föltettek a honlap másik helyére egy Pálffy Károly képet a polgármesterhez - neve nélkül persze. A kép alatt csak ez áll: Ossza meg ismerőseivel. Gyorsan javítani, hogy legalább addigra rendben legyen, mire ezrek tekintik meg ezt.   

Az alpolgármesteri állás betöltetlen egyik helyen, míg ismeretes, hogy már be van töltve...

A legutolsó közzétett testületi ülési jegyzőkönyv nyári. 

2013-as az utolsó közzétett képviselő-testületi határozat.

Testületünk valamely tagja vegye a bátorságot és javasolja, hogy itt is rendet kell tenni. Ha esetleg jó példát mutató, városlakókat szolgáló, áttekintető  és gondozott honlapot akarnak látni, nézzék meg a Bicskei Járás másik városának  hivatalos oldalát: www.csakvar.hu  Itt még az előterjesztések is hozzáférhetőek....

Bicskén pedig a megválasztottak dugdossák a választók orra elől a közpénzből a közért tett lépések dokumentációját? Hol élünk? 

Legyen már egy bátor megválasztott, aki emlékezteti a testületet a tájékoztatási kötelezettségre....  

 

 

ia       

 

  

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása