Ez a drámai hangvételű hozzászólás érkezett korábbi hírünkhöz. Mind a hivatalos-, mind a magánszemélyeknek segíteni fog blogunk segíteni: bicskeonline@gmail.com       

"Az a baj, hogy eddig is az önkormányzat döntötte el,  nincs egy egységes szabályzat, ami alapján járna a támogatás vagy segély. Némelyik önkormányzat ad, a másik meg nem. Az embernek kell utánajárni és szinte harcot folytatni azért, hogy egyáltalán foglalkozzanak vele. Itt Bicskén sincs másként! Rászorulónak érzem magam, levágták a lábam, rokkantsági ellátásból élünk 12 éves gyermekemmel. Másfél éve albérletbe vagyunk, semmihez nem járult hozzá, hiába kértem. Most a sok utánajárás után derült ki, hogy mégis kaphatok lakbér hozzájárulást, gyermekem menzájának a felét fizetik, ami nagy segítség, de az lett volna hamarabb is, ha úgy állnak a dolgokhoz, segítőkészen, de mindig elhajtották az embert, szinte megalázták! Ennyit a nagy segítésről! Meg arról is hogy "első a család"!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása