Járdaépítés kezdődött - pontosabban folytatódott az Akácfa utcában -, a Rákóczi és Táncsics közötti közötti balesetveszélyes szakaszon is, ahol a bicskei gyalogos rendszerint az úttestet választották. 

Több alkalommal, például olvasói véleményekre támaszkodva hangot adtunk blogunkon ezeknek a hiányosságoknak, de mindez mindenki számára tudott dolog volt. Az Akácfa járdája szintén "főverőér" forgalmú kategória. - Éppen itt az ideje - mondta egy Aradi utca végén élő, aki már többször kérte az illetékeseket, hogy az utcavégen billegő aknafedelet tegyék rendbe, mert nem lesz ennek jó vége.  

A képen látható magántulajdonban lévő fénykép annak a közvetlenül az 1945 utáni időszakban létrejött kalákának a tagjait ábrázolja, akik önkéntesen építettek járdát az Akácfa utcában.   

 

ia

kalaka45.jpg  

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása