Konzultáció a közbiztonságról

Címkék: rendőrség

2014.12.03. 12:54

A Bicskei Rendőrkapitányság szervezésében 2014. november 26-án délután a Bicskei Járás vonatkozásában tartották meg a Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórumot és Konzultációt. Az interaktív egyeztető értekezlet Bicske városban, a patinás Batthyány kastélyban zajlott.

A meghívott vendégek körét a Bicskei Rendőrkapitányság illetékességi területén található tizenhét település polgármesterei, a településeken működő polgárőr szervezetek vezetői, az egyházak képviselői, a járási hivatal vezetője, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság képviselője, valamint az oktatási intézmények igazgatói biztosították, ez közel negyven vezetőt részvételét jelentette. 

A Bicskei Rendőrkapitányság vezetője köszöntőjében tájékoztatta a jelenlévőket a 2014-es év lényeges eredményeiről, és kiemelte az együttműködés jelentőségét. A hozzászólásokból egyértelműen megállapítást nyert, hogy a Rendőrkapitányság illetékességi területén található városok és községek (Alcsútdoboz, Bicske, Bodmér, Csabdi, Csákvár, Etyek, Felcsút, Gánt, Mány, Óbarok, Nagyegyháza, Szár, Tabajd, Újbarok, Vál, Vértesacsa, Vértesboglár) lakosságának szubjektív biztonságérzete jó, a terület bűnügyileg kevésbé fertőzött. A megjelentek elismerően nyilatkoztak a Bicskei Rendőrkapitányság által tett intézkedésekről,és az elért eredményekről.

A hozzászólások alapján feladatok kerültek meghatározásra, így az észrevételek a Bicskei Rendőrkapitányság napi szolgálatellátása során konkretizálódnak, a további eredmények elérésének érdekében.

 

FMRFK, Bicskei Rendőrkapitányság

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása