Testvérpár Bicskén és környékén 32 házba tört be két év alatt. A Bicskei Rendőrkapitányság vádemelést javasol a bűnügyben.

barokkeret.jpg

A Bicskei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya büntetőeljárást folytatott V. János (40), V. Ferenc (39) és N. Erzsébet (42) ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

foszt.jpg

A Tevékenység Irányító Központba 2014. februárjában érkezett névtelen bejelentés arról, hogy Budaörsön egy zálogházban értékesítettek a Bicskén történt betörésekből származó ékszereket. A Bicskei Rendőrkapitányság nyomozói a zálogházban az ékszereket lefoglalták és megállapították, hogy azok öt különböző betörésből származnak.

11targy.jpg

A zálogházban szerzett információk alapján a rendőrök beazonosították N. Erzsébetet, akinek kapcsolatrendszerét felmérve eljutottak élettársához és annak testvéréhez, akiknél megtartott házkutatás során nagy mennyiségben készpénzt, ékszereket és egyéb értéktárgyakat foglaltak le a rendőrök.

sajttaj.jpg


A gyanú szerint a három elkövető Bicskén, Etyeken, Csabdin, Bodméron, Száron, Csákváron, Válon, Vértesacsán, Újbarkon, Szárligeten, Gyermelyen, Zsámbékon, Biatorbágyon követtek el betöréseket.

szentek.jpg

A Bicskei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai a nyomozást befejezték és az illetékes ügyészség felé vádemelést javasoltak a gyanúsított vonatkozásában - olvasható a felderítéssel kapcsolatban  megtartott sajtótájékoztató után kiadott közleményben.

 

bross.jpg  

 

 

 

 

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása