Báder Antal a magyar kormány oldalán

Címkék: báder

2014.12.14. 22:27

Magyar Arany Érdemkereszt elismerésben részesült Báder Antal, a bicskei Báder Fogadó tulajdonos üzletvezetője, Bicske díszpolgára. 

Az MTI híre a kormány hivatalos oldalán olvasható. 

                     Részletek.....

 

toncsii_ba.jpg

Báder Antal, Bicske díszpolgára Varga Mihály nemzetgazdasági minisztertől veszi át a Magyar Arany Érdemkeresztet   

 

 

Ez pedig nem Hrabal - ezt még évekkel ezelőtt mesélte, amit már sokan olvashattak, hiszen egy napilapban jelent meg először:

 

Ki akarta a tüdejét szellőztetni Tóni bácsi, kiment az Alpokba. Négyezer méterrel a tengerszint felett meglátott egy szőke nőt meztelenül fürödni a gleccsertóban. Paskolta a vizet keblére, néha vállig megmerült, olykor megtett egy-két laza melltempót. Tóni bátyánk nem hitt a szemének. Gyönyörű látomás ez? Magassági mámor? Vagy hirtelen meghalt és ez már a mennyország? Pedig „csak” egy norvég nő fürdött. Tóni bácsi általában vasárnapi mise után a Homályban, csopaki fröccsök fölött, külön kérésre mesél a látomásról újra és újra. „Azt hittem, ez már a mennyország.” Mindig ez az utolsó mondat.   (ia) 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása