Ma 9 óra 30 perc tájban vitt arra utunk, még zajlott a helyszínelés. Mire megérkeztünk, olvasónk már elküldte nekünk a Katasztrófavédelem alábbi hírét. 

"A balesetben többen megsérültek.
Összeütközött két személyautó vasárnap délelőtt Bicske belterületén, az Apponyi Albert utca és a Kodály Zoltán utca kereszteződésében. A balesethez a város önkormányzati tűzoltói érkeztek ki, akik áramtalanították a járműveket. A karambolban többen megsérültek, a mentők egy embert kórházba szállítanak. A helyszínelési és műszaki mentési munkálatok idejére az érintett kereszteződésben forgalomkorlátozásra kell számítani, ezért arra kérjük a járművezetőket, hogy fokozott óvatossággal közlekedjenek a környéken!" Mielőbbi maradéktalan felépülést. 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása