Tisztelt Szerkesztő Úr!

Nagyon örülök, hogy megkezdődött a bicskei járdák helyrehozatala, csak az a problémám, hogy a kertvárosba bevezető utaknál a járda szintén hasznavehetetlen. A Rózsa utca pl. ilyen, a járda betonkocka lapokkal van lerakva,ami legalább 30, ha nem 40 évesek.Össze-vissza állnak, babakocsit eltolni szinte lehetetlen úgy, hogy a baba megúszná egy enyhe agyrázkódással. Az emberek az úttesten mennek a Lidl és a Tesco áruházakba,ami igen veszélyes.

A Lidl-höz nincs járda, sem gyalogátkelő hely ami szintén veszélyes a csapadék elvezetés sem megoldott az "árkok" ami már nincs azóta, mióta megcsinálták a szennyvíz elvezetést, akkor egyszerűen betemették. 8 éve a lakossági fórumon szóvá tettem, azt mondták hogy meg vannak a tervek és majd jövőre meg is lesz csinálva.

A mai napig nem történt egy kapavágás sem. Tavaly előtt szintén a lakossági fórumon megint elmondtam a sérelmem, meg hogy saját erőmből kiásnám a "meglévő" árkot, mire azt a választ kaptam, hogy a műszaki osztály vezetőjével egyeztessem a problémámat. Ez megtörtént csak olyan feltétellel, hogy készítsek tervet az árokásásról és a POLGÁRMESTER ÚR engedélyezi majd.

Kérdezem én, ha van árok, legalább is a helye meg van még nyomokban, miért kell engedélyeztetnem tervek bemutatásával? Ja a lényeg lemaradt,hogy nem áshatom ki az árkot,mert az közterület, de a füvet azt vágjam rajta mert az előttem van és a járdát is takarítsam télen!!! Akkor most közterület,vagy a tulajdonomat képzi??? Nem tudom hogy ez a bürokrácia mikor fog megszűnni, de ez az állapot nem tartható sokáig. Azóta is hitegetnek,hogy meg lesz csinálva minden. Igaz az árkot kiástam engedély nélkül, mert ugyebár az út magasabban van mint a járda az esővíz a járdára folyt az úttestről és bokáig lehetett menni a vízbe.
Szeretném megkérdezni, hogy mikor fogják a lakosságot emberszámba venni és a problémáit orvosolni, és nem csak hitegetni???

Kérem, ha tud szerezni valamilyen információt az üggyel kapcsolatban kérem tájékoztasson.

Köszönettel és Nagy Tisztelettel: Név és Cím  

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hát nem csak 30-40 éves járdák vannak... van olyan járda a városban ami a II. Világháborúban, aknatűzben sérült meg. Azaz minimum 69 éve nem lett rendbe téve, kijavítva...
süti beállítások módosítása