Olvasónk 0 Ft + ÁFA/hó emelt díjas és kiváló szaktanácsát ajánljuk a városvezetés szíves figyelmébe. Szaktanácsunk ára még abban az időszakban alakult ki, amikor még Bicskének Csabdin élő polgármestere volt és öntötte a város pénzét külső tanácsnokok zsebébe, ahelyett, hogy bicskei szakembereket kérdezett volna.   

Azért is érdemes megfogadni, mert míg Bicskén belterjességtől bűzlő  módon háttérben egyezkednek a város vagyonát érintő dolgokról - addig lehetne úgyis gondolkodni, hogy a lakossághoz fordulnak - mint például a Bicskéhez legközelebb eső városban, Zsámbékon is teszik. Lokálpatrióta közösséget építenek, a meglévőket újraélesztik azért, hogy tehessen aki tenni akar otthonáért.  

Az alábbi pályázat egy korcsolyapályát érint, amit Bicskén itt élő családok akartak társadalmi munkában létrehozni, de megakadályozta a nagyszerű vezetés. Ez hiányzik is nagyon. Mekkora buli lenne. A zsámbékiak megcsinálták főterükön, az egykori főiskola alatt. A tetejébe egy logó is téma az alábbi zsámbéki pályázatban, amiért például a Zöld Bicske esetén brutál összegeket pakoltak ki Bicskéről a haveroknak, ahelyett, hogy a lakossághoz fordultak volna. Jó olvasást!    

PÁLYÁZAT
Kedves Látogató!
Zsámbék Város Önkormányzata, a tulajdonában lévő Zsámbékvíz Kft-vel és aminek különösen örülünk, helyi, vagy legalább is környékbeli vállalkozással - aki nem más mint a Töki pompos (www.tokipompos.hu )sütő csapat - összefogva egy városunkban teljesen új szolgáltatást, helyszínt nyit meg a megújult főtér mellett.
A hely neve: FAKUTYA KORCSOLYAPÁLYA ÉS RENDEZVÉNYSÁTOR. Tudjuk, hogy Zsámbékon és környékén sok érték van. Ezek közül a legfontosabbak az itt élő emberek és a bennük lévő tudás. Szeretnénk ezt a tudást mozgósítani közös ügyeink és Zsámbék javára.
Pályázati kiírás:
Szeretnénk ha megtervezné nekünk a december 23-án nyíló Fakutya Korcsolyapálya és Rendezvénysátor arculatát!
Ennek első lépéseként, kérjük küldje el a polgarmester@zsambek.hu címre a hely Ön által elképzelt logóját!
A pályázat nyertesét 30.000Ft-tal és egy 1 hónapra szóló korcsolyapálya bérlettel jutalmazzuk.
Valamint külön megegyezés alapján esetleg a következő arculati elemek, kiadványok megtervezésével bíznánk meg (plakát, szórólap, webes megjelenés, …stb.)
Kik nevezhetnek?
Zsámbékiak és nem zsámbékiak.
Akik megfelelő háttérrel rendelkeznek a munka elvégzésére, valamint az esetleges további megrendeléseket is el tudják látni. Megfelelő szakmai tapasztalattal és magas színvonalon.
Elvárások a logóval kapcsolatban:
Friss dinamikus, jóhangulatú, szerethető, a mai kornak megfelelő megjelenés. Fontos,hogy adaptálható legyen a különféle felületekre.
A pályázat határideje rövid: 2014. december 15. 16 óra.
Várjuk pályázataikat!
Kérjük ossza meg ezt a hirdetést, hogy minél több helyre eljuthasson!
Az ötletgazdák és szervezők nevében:
Horváth László
polgármester

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása