Tisztelt Bicskei Szó!

Az Okmányiroda nyitva-tartását megváltoztatták óriási botrányok és tumultus van. A keddenkénti nyitva tartást teljesen megszüntették Szerdánként pedig csak délután van félfogadás.
Nézzenek körül, mert ami ott folyik arra szavakat nem lehet találni.

Tisztelettel: név és cím, amit senkinek nem mondunk meg

 A levelet tegnap kaptuk, ma pedig megnéztük az Okmányirodát, aminek ajtaján hirdetmény olvasható.

Eszerint az Okmányirodai Osztály dolgozói január 31-ig képzésen vesznek részt, ezért csökken az irodai kapacitás. Arra kérnek mindenkit, hogyha lehetséges, ügyeiket februártól intézzék. Azt is elmondják, hogy kizárólagosan a bicskei Okmányiroda illetékességébe tartozó ügyek előnyt élveznek január 31-ig, megértést és türelmet kérnek.  

A nyitva tartás a Kormányablak kialakításáig hétfőn 8-12 és 13-16 óra, KEDDEN ZÁRVA, szerda 13-18 óra, csütörtök 8-12 és 13-16 óra, pénteken 8-12 óra között tart nyitva.    

A háttérben a Bicskei Szó információja szerint az áll, hogy  csökken a létszám leépítés miatt, januártól még osztályvezetője sincs a minket, állampolgárokat szolgáló Okmányirodának.

Ne rájuk, az ott becsülettel dolgozókra haragudjunk, hanem azokra a mi általunk megválasztottakra, akik mindemellett egy mukkanás nélkül elmennek és hagyják a káoszt és fejetlenséget.... 

Gondolhatjuk, hogy az elmúlt hónapokban a hivatalvezető mennyi igazoló jelentést kényszerült írni az elmaradások miatt....

Mert kívülről az látszik, hogy bemegyünk, kattintanak néhányat és kész, de azért kell ám ehhez felkészültség, pontosság, rátermettség, hiszen ezt követően még bőven van háttér papírmunka.
A dolgozók nagy részét beiskolázták, ami távollétekkel jár, így kevesen vannak. 

Ez nevezik az államigazgatás reformjának. Vicckategória.  

 

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása