A bejelentést követő 24 órán belül elfogták a bicskei nyomozók azt a férfit, aki négy nagy értékű televíziókészüléket és öt számítógép monitort tulajdonított el abból a gyárból, amit hivatásszerűen őrzött.
A Bicskei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy felcsúti biztonsági őrrel szemben.
A férfit azzal gyanúsítják a nyomozók, hogy 2014. október 1. és 2015. január 6. napja között egy etyeki raktárból - aminek őrzését hivatásszerűen ő maga látta el – eltulajdonított négy nagy értékű televíziókészüléket és öt darab számítógép monitort. A nyomozás során a lopott és időközben értékesített négy televízió közül kettőt megtaláltak és lefoglaltak a bicskei rendőrök. A gyanúsítottat a lakásán megtartott házkutatást követően az egyenruhások előállították a Bicskei Rendőrkapitányságra, ahol lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók - áll a Fejér megyei Rendőr-főkapitányság közleményében.

teve.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása