Részünkről a megtiszteltetés, hogy a reményeink szerint jól gyógyuló bicskei gyermekek érdekében a Bicskei Szó által javasolt jótékonysági rendezvényeket a város a 2015. új évet köszöntő koncertjével is folytatja. 

A vasárnap 16 órakor kezdődő koncerten fellép Bazsinka József, Liszt Ferenc-díjas tubaművész kamarapartnerével,  Irina Ivanyickaja zongoraművésznővel. Volt szerencsénk a Magyar Rádió Márványtermében teljes koncertjükhöz, amit a Bartók Rádió közvetített. Szem nem maradt szárazon tisztító erejű muzsikájuktól. Ha egy mód van rá, ne hagyjuk ki. 

A repertoárt az Óbarok-Nagyegyháza településen működő Hangistállót alapító Ribli Ilona csellóművész - a legszebb hangzású hangszer számomra e kisbőgőnek is nevezett gordonka, régi nevén basszushegedű - és Herczenik Annának, az Operaház szoprán énekesnőjének műsora gazdagítja.

Kegye János pánsíp művész Strauss-előadása zárja a rendezvényt.. 

A koncert adományi bevételét Bicske városa természetesen Gyógyuló Gyermekeink segítése érdekében továbbítja a  nagyon nehéz időket élő családokhoz.

A koncert létrejöttét az OTP támogatja. 

 

ia

 

  

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása