"Elnézésüket kérem, hogy fiatal nőként avatkozom férfi dolgokba" - kezdi olvasónk, de a Kossuth téren a Járási Hiavatal-Arany Sas gyógyszertár-Eü Központtal szembeni fasoron több ág le van szakadva, az ágak egy része csak az ágak összeakadása miatt nem hullott az alatta lévő járdára. 

"Amikor még zöld volt a lomb, "látványosan látszott", hogy elszáradt, barna levelek is bőven vannak közötte.

Egy részét leszedték, de nem az összeset.

Ma reggel az egyik ott hever a járda mellett, úgy tűnik, hogy a hétvégi szélrohamok kiszedték az ágak közül. Remélhetőleg nem járt akkor éppen arra senki.
Viszont továbbra is van ott még több ág is, amit semmi nem tart már, csak a gubancos ágak szövevénye.

Egyébként mindez várható volt a csonkolások után, mert az új sarj hajtások a kéreg alól nőttek ki. Ezt az erdész végzettségű első-számú szakembernek is tudnia kellett volna... Khm". 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hát igen, akkora baromságot, mint az a csonkolás! Sírnivaló látvány volt, emlékszem. És persze ugyanúgy a Prohászkán a fakivágások is. :((
süti beállítások módosítása