Fejér megye közútjain 2015. január 16-án 22 óra 2015. január 17-én 4 óra között fokozott rendőri jelenlétre kell számítani.
A rendőrök 2015. január 16-án 22 óra és 2015. január 17-én 4 óra között Fejér megyében fokozott ellenőrzést tartanak. Az ellenőrzés elsődlegesen az ittas állapotban és a vezetési képességre hátrányosan ható szer befolyása alatt történő járművezetés visszaszorítására irányul. A járőrök a gépjárművezetők ittasságának ellenőrzésén túl a passzív biztonsági eszközök, azaz a biztonsági övek, gyermekbiztonsági rendszerek és a motorkerékpáros bukósisakok, használatára is különös figyelmet fordítanak.
Az ellenőrzés keretében a rendőrök személyeket igazoltathatnak, ruházatukat, járművüket átvizsgálhatják, a közbiztonságra veszélyt jelentő eszközöket, anyagokat lefoglalhatják.
A Rendőrség mindent megtesz annak érdekében, hogy a fokozott ellenőrzés az állampolgárokat ne zavarja, célja kizárólag a jogsértő cselekmények megelőzése, illetve megakadályozása.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása