Január 30-án több mint háromszáz adag meleg ételt oszt rászorulóknak Bicskén a Hit Gyülekezetének Szeretetszolgálata a bicskei hitesek közösségének segítségével - értesült a Bicskei Szó. 

Ezúttal nem megszokott helyükön, Bicske főterén, hanem a bicskei családok összefogásából megépült Város Kemencéjénél történik az ételosztás - hiszen így legalább nem kell sátrat állítani. 

Lapunk úgy tudja, hogy nagy mennyiségű ruhaadománnyal is segíti a keresztény gyülekezet a bicskei szegényeket.

Tegyük meg, hogy a környezetünkben élő szegényekhez odafordulva elmondjuk, hogy január 30-án pénteken 11 órától a Bicskei Tanuszodánál várják őket meleg ebéddel, ruhákkal és jó szóval.

ia

  

"Arról ismertük meg a szeretet, hogy Ő az ő életét adta érettünk. Mi is kötelesek vagyunk odaadni életünket a mi atyánkfiáért. Akinek pedig van miből élnie e világon, és elnézi, hogy az ő atyjafia szükségben van, és elzárja attól az ő szívét, miképpen marad meg abban az Isten szeretete? Fiacskáim, ne szóval szeressünk, se nyelvvel, hanem cselekedettel és valósággal." János közönséges első levele 3. 16-18. 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása