Egy szerb embercsempész segítette az illegális migránsokat. A rendőrök az M1-es autópálya bicskei szakaszán elfogták.
A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság embercsempészés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy szerb állampolgárral szemben.
A férfit és öt külföldi utasát 2015. január 21-én hajnalban az M1-es autópálya bicskei szakaszán igazoltatták a járőrök. A rendőrök megállapították, hogy a 30 éves szerb állampolgár a személygépkocsiban tartózkodó, határátlépéshez szükséges okmányokkal nem rendelkező, négy szír és egy iraki állampolgárt anyagi ellenszolgáltatás fejében az osztrák határig kívánta szállítani.
A rendőrök a férfit elfogták és a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki és bűnügyi őrizetbe vették - adta hírül az FMRFK. 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása