Környéken élőktől kapott információk szerint egy nyolcvan év fölötti bicskei nénit brutális kegyetlenséggel bántalmaztak ismeretlenek tegnap este sötétedés után a vasútvonal közelében fekvő házában. Zsákmányuk két-háromszáz forint.    

Az idős asszony sérülése súlyos. 

Szurkolunk a Bicskei Rendőrkapitányság nyomozóinak és teljes állományának a gyors felderítés reményében. Tudomásunk szerint teljes erőbedobással kutatnak. Jó munkát. Mindent bele. Bárkinek bármilyen érdemi információja van erről a gyalázatos. védekezni képtelen ember ellen elkövetett erőszakos bűncselekményről, kérjük, hívja a rendőrséget. A Dobó utca Csokonai utca és vasúti pálya közötti szakaszán álló házban történt. 

Úgy véljük, minden olvasónk számára megnyugtató lenne, ha ezek az alakok rendőrkézre kerülnének és a bíróság előtt felelnélek tettükért, hogy aztán valamely jó nevű fegyházban keménykedhessenek hosszabb időt, korban és lelkiekben hozzájuk illő társaságban fizessenek meg tettükért. 

     

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Remélem hamarosan elfogják kapni őket. Büntetésből ugyanezt csinálnám velük. Bízom benne, hogy a néni a lehető legjobb ápolásban részesül és felfog épülni.
süti beállítások módosítása