Dr. Révész Zoltán - Bicske Tessely-Pállfy korszakának 12. jegyzője - ma kapta meg kinevezését. 

Erről a Tessely Zoltán neve által "fémjelzett" korszakról már párszor leírtuk a véleményünket. A legutóbbi itt van, de ha a jegyző címkére kattintanak, megtalálják az összeset. Biztosak vagyunk benne, hogy Tessely Zoltán ezt miden felelősségre vonás nélkül megúszhatja. Ilyen a világ. Maradjunk annyiban, hogy ideje lesz végre, ha a választott vezetők  komolyan veszik megbízásukat.

Érthetetlen, hogy Pálffy Károly ún. évértékelő "beszédéből" miért maradt ki Bicskének az a fantasztikus teljesítménye, hogy 2008 szeptembere óta átlagosan félévente cserélődtek minálunk a törvényesség felkészült őrei. 

De azért minden jót az új jegyzőnek. A hiba nem a jegyzők készülékében volt. Olyannyira nem, hogy egy olyan távozó is van köztük, aki ma már Budapest aljegyzője.

Jelenleg még így szerepel városunk hivatalos honlapján: 

"Bicske Város Jegyzője: betöltetlen

e-mail: jegyzo@bicske.hu
A jegyző a képviselő-testület által határozatlan időre kinevezett köztisztviselő. Ellátja a jogszabályokban, az Szervezeti Működési Szabályzatban meghatározott feladatait. Egyfelől szakmai hozzáértésével segíti a képviselő-testület, a polgármester munkáját, a bizottságokat, másfelől az állam megbízásából hatósági jogköröket lát el. Vezeti a hivatalt, gyakorolja államigazgatási jogkörét, gondoskodik az önkormányzat működésével kapcsolatos feladatok ellátásáról, biztosítja a hivatal törvényes működését. A hivatal dolgozói felett gyakorolja a munkáltatói jogokat. Koordinálja és ellenőrzi a hivatal belső szervezeti egységeiben folyó munkát."

 

Nos, mintha azt írná le városunk hivatalos portálja, hogy mi hiányzott a maga következetességében és folyamatosságában az elmúlt hat (majdnem hét)  esztendőben. Az biztos, hogy helytörténetünk páratlan teljesítményét mutatták be nekünk. Büszkék lehetnek rá. 

 

 

 

ia  

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása