T. Szerkesztő Úr!

 

Őszintén sajnálom az EoN szerelőit, akiket láttam pufajkában, sísapkára húzott védőkobakban fagyoskodni az
emelőkosaras szerelőkocsikon!
Sikerült megfejtenem, miért mínuszokban kell az oszlop és kábelcsereprogramot végrehajtani: az a csúcsértelmiségi,
aki ezt a tevékenységet dirigálja, hiányzott az iskolában, amikor fizikából a hőtágulási együtthatót, a tárgyak
hőtágulásának kiszámítását tanították. Ennél fogva képtelen kiszámítani, hogy +30C° hőmérsékleten mekkora
belógást kell hagyni két oszlop között, hogy -20C°-nál a kábel ne pattanjon el.
A mai napon 0 órátol 12 óráig 6 bejelentetlen áramkimaradás volt, nem győzöm a számítógépet és a cirkót
újra indítani. Sajnos állítólag demokráciában élünk, mert emlékeim szerint a Rákosi féle diktatúrában az ilyen
tevékenységet szabotázsnak minősítették, és minimum kistarcsai internálótáborral díjazták!

üdvözlettel
Mogorva Magorka

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kedves Mogorva Mogorka!
Az ilyen és hasonló írásokon jót szoktam nevetni! Aki nem meri a nevét fel vállalni az ne írjon olyan cikket ami másokat minősít. Ha már írt akkor írja a tisztességes nevét. Könnyű másokat kritizálni. Mi nem tudhatjuk, hogy miért most csinálják ezt a beruházást. Vagy lehet ön nem tudja, mert én igen. Tegnapra és mára ki lett hordva az értesítő. Az érintett házakhoz. Ezt személyesen tudom. MEG NÉZTE A POSTA LÁDÁT? És a jövő héten is lesznek napok.Most nem húztak kábelt az érintett területen, csak oszlopot cseréltek. De ha a szakik nem jól húzzák a kábelt az nem a mi bajunk. Különben 8.20-tól 15-áráig volt áram szünet. Tudatom: még két hétig kell szenvedni-e még. Addig biztos elfog tartani a munka kertvárosban. Nagyon önzetlen ember lehet ön, mert ha csinálnak valamit azért, ha nem azért háborog. Üdvözlettel: Én a nevem ki mertem írni.
T.Hajdu Pálné!
Epébe mártott tollal írott hozzászólásából az érződik, valamilyen szinten találva érzi magát, köze van a dolgok ilyetén alakulásához!Ha figyelmesen olvasna, értené: nem az a baj,
hogy csinálják, hanem az hogy mikor és milyen járulékos hibákkal.Remélem Ön a nap mint nap előforduló be nem jelentett
áramkimaradásokat is pozitívan értékeli!

Üdvözlettel:
Szabó Zoltán
T Szabó Úr!
Úgy vélem, hogy a hozzá szólásom nem epésebb mint az ön írása. Nem vagyok érintett a dolgokban. De abban igen ha elvégzik a munkálatokat nekem is jobb lesz. Az, hogy milyen hibákkal és mikor végzik a munkálatokat nem tisztünk bírálni. ( Nekem nem! ) Az áram kimaradásokat nem pozitívan értékelem csak el tudom fogadni, ha indok van rá. Nekem is villannyal működik a fűtés, sz.gép, TV, mosó, mosogatógép, porszívó,stb. Ha el olvassa és el fogadja írásom: Köszönöm. Üdvözlettel: Hajduné
Véleményem szerint az ügyfelek jobb tájékoztatásával, felkészítésével a nehezebb időszakra - talán kevesebb bosszúságot okoznának a sorozatos áramszünetek. Abban pedig biztos vagyok, hogy mindketten ugyanúgy tisztelik a jól végzett munkát. A tájékoztatás, főleg ebben a mindennapi életet szigorúan érintő ügyben feltétlenül szükséges. Mi például semmilyen hivatalos közleményt nem kaptunk ebben a tárgyban, hogy ezek a dolgok senki előtt ne legyenek váratlanok. A postaláda nevű klasszikus kell,de ma már nem elég. üdv, ia
Tökéletesen egyetértek az íróval!
5 hónapos kislányommal vagyok itthon, és felháborító, hogy se fűtés se villany.Arról nem is beszélve, hogy csütörtök este a fürdőkádban ért minket az áramszünet.Egy élmény volt mondhatom.
Jövő héten 4 napig bejelentett áramszünet lesz 8-16 óráig.Szerencse, hogy a szomszéd befogadott minket, náluk kandalló van, így melegben lehetünk az áramszünet ellenére is.
Őszintén érdekelne, hogy ki az aki kitalálta, és ki bólintott rá, hogy januárban végezzék ezeket a munkákat amikor sötét és hideg van.
Gratulálni tudok csak az Eon vezetőinek...
Tisztelt Hozzászólok!
Igen az a fontos Hajdu Pálné, hogy ki írja, nem az, hogy mit ír...
Nagyon elszomorító számomra az ilyen hozzáállás, nem a probléma, ami ugye adott ugyanis 6 napon keresztül be NEM jelentett problémák voltak az áramszolgáltatással.
Minden karbantartásnak, fejlesztésnek megvannak a maga előre nem tervezett hibái, amik persze esti vagy éjszakai időpontokban is előjöhetnek, mint az elmúlt napokban a kertvárosban, de egyben biztos vagyok, ha én egy adott problémát a munkahelyemen 4-5 nap alatt oldanék meg, akkor gyorsan utcára kerülnék. Elfogadhatatlan, hogy 6 nap alatt oldanak meg egy ilyen felelősségteljes terület problémáját, ez nem játék, itt nem létezik az, hogy nem tudom, ha igen, akkor nincs előkészítve megfelelően a fejlesztés.
A február eleji 5 napos bejelentett 8 órától 16 óráig terjedő áramszünet is érdekes, legmagasabb nappali hőmérséklet 3 Celsius fok (legalacsonyabb -2 Celsius fok), de ugye ez nem számít, oldjuk meg mi emberek, hogy gyesen otthon lévő feleségünk és kis babánk, beteg kisgyermekeink és nyugdíjas családtagjaink ne fázzanak és ne fázzanak meg, mert megoldási javaslatot tartalmazó szórólap nem került a postaládába, se az E.ON-tól se a korszerűsítést engedélyező önkormányzat bizonyos osztályától.
Ha már olyan sok intézkedés/szabályozás történik (kormány szinten), amelynek nagy százaléka részemről még el is fogadható, mert van tartalom mögötte és engem negatívan nem érint, akkor javasolnám, hogy szabályozzák a közüzemi szolgáltatók 10 fok alatti fejlesztési munkáit, áramszolgáltatást 10 fok alatt maximum 3 órára lehessen szüneteltetni.

Tisztelettel:
Egy néhány embertársa szavait szánalommal sajnáló kertvárosi lakó, aki a nevét olvashatóan nagybetűkkel kiírja, mert ez FONTOS, HORVÁTH JÁNOS
süti beállítások módosítása