Az II. Hagyományteremtő Vállalkozók Bálja szervezői, akik a nagy múltú Bicskei Iparos Bál mulatságát  e mostani rendezvény  elődjének tekintik – ezúton is szeretettel várnak minden jó társaságban bálozni vágyó vendéget, magánszemélyt, családokat,  baráti társaságokat,  asztaltársaságokat, szervezeteket, kollektívákat, nemcsak vállalkozókat,  intézményeket és cégeket is.  Célunk egy igen jól sikerült közös este - a jó emlékeink albumába tett felejthetetlen hangulattal.

 

Mint látják, a Korona Étterem menüi idén is elsőosztályúak - libamájtól - lazacon át - szürke marha bélszínig.  A belépő a vacsorát is tartalmazza. 

Bálunk tombolajegy bevételének minden forintja a Nagy Károly Városi Könyvtár Gyermekkönyvtárának gyermekprogramjait fogja támogatni.

"A bicskei könyvtárosok lelkesen, odaadással és szívből, szeretettel dolgoznak évtizedek óta kislányaink, kisfiaink, unokáink szabadidejének tartalmassá tételén - lásd például a fogalommá lett Cimbora Tábor, népi nevén a "Cimbi", "a cimbizünk". Ha engem kérdeztek barátaim, őket kellene megajándékozni. Mert megérdemlik. És biztosan tartalmas programokra használódik fel" - vázolta ötletét kérdésünkre a könyvtár egy olvasója.  

A II. Hagyományteremtő Vállalkozók Bálját 2015. február 14-én szombaton tartjuk meg a Korona Pizzafaló Étteremben. A tavalyi bálunk óta sok víz lefolyt a Szent László patakon Bicskénél, de már akkor eldöntöttük, hogy idei tombolabevételünk is - akár a tavalyi -, bicskei gyermekek életét fogja szolgálni. 

És ez már így is marad míg világ a világ....

Tombolatárgyakat szeretettel fogadunk éttermünkbe bárkitől a bál előtt és persze a bálozóktól is. Minden kedves  ajándékukkal a bicskei gyerekeket szolgálják. A mi igazi, tiszta szívű és legjobb cimboráinkat.   

Mert ahogyan az Írás is figyelmeztet:

"...amennyiben megcselekedtétek eggyel az én legkisebb atyámfiai közül, én velem cselekedtétek meg."

MÁTÉ 25, 45 

 

 

 Kelemen Zoltán szervező

Korona Étterem Pizzafaló 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása