A Bicskei Szó január 23-án közreadott egy hírt - a január 22-én történt súlyos - mondhatni gyalázatos bűncselekményről. Tegnap érkezett hozzánk egy olvasói kérdés, miszerint a néni él-e még, mert a szóbeszéd szerint belehalt sérüléseibe. Ezért tegnap az FMRFK Sajtószolgálatához fordultunk. Ott egyrészt szerencsére cáfolták a rablás áldozatának halálhírért valamint ma 13 óra előtt megjelent az ügy legelső rendőrségi közleménye a Bicskén történt súlyos bűncselekménnyel kapcsolatban. Szerencsére gyanúsított már van, a gyanút pedig a nyomozati munkának köszönhetően "megalapozott gyanúnak" nevezi a közlemény. 

ajto17.jpg    

(A legjobb lenne - véli a laikus -, ha a sértetti vallomásban is egyértelműen fölismerné a rablót valamint még egy-két helyszínen fellelt tárgyi bizonyíték is ellene szólna egyszerre. A közlemény szerint a gyanúsítottat Tatabányán fogták el tatabányai járőrök. Eszerint körözték. Ha körözték, volt mi alapján. Bízzunk benne, hogy a sértett ismerte és egyértelműen rávallott. Vagy nyilvántartásban szereplő nyomot hagyott. Vagy mindkettő. Utóbbi lenne a legjobb. Zárójel bezárva. ia ) 

A közlemény: 

"Hathatós nyomozásnak köszönhetően rendőrkézen a bicskei rablás gyanúsítottja. A rendőrök előterjesztést tettek a férfi előzetes letartóztatásának indítványozására.
A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás bűntett és életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a 42 éves C. Károly ellen.

Bicskéről, a Dobó utcából érkezett bejelentés 2015. január 22-én 13 óra körüli időben a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység Irányító Központjába, mivel otthonában egy idős nőt bántalmaztak.
A Bicskei Rendőrkapitányság nyomozói által megállapított adatok szerint a 42 éves C. Károly a bicskei családi házba jutva tettleg bántalmazta az ott lakó 80 éves nőt, majd értékeinek átadására szólította fel. Az elkövető magához vette a sértett fülbevalóját, majd távozott a nőtől zsákmányolt készpénzzel. Az idős nő a bántalmazás következtében életveszélyes sérüléseket szenvedett.

C. Károlyt a Tatabányai Rendőrkapitányság rendőrei 2015. február 4-én elfogták Tatabányán. A férfit a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói gyanúsítottként kihallgatták és előterjesztést tettek a férfi előzetes letartóztatásának indítványozására."

 

eletra.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása