A Norvégiában élő fiatal úszóversenyző, akinek édesanyja bicskei lány - Tolnai Boglárka - korcsoportjában bejutott a norvég úszók küzdelmének országos fináléjába. Egész Norvégiát tekintve a legjobb 24 között van Lackó, aki 2001-es évjárat és nagyon megdolgozott ezért.

Talán két-három éven belüli emléke e sorok írójának, amikor Laci bicskei nagyapjával érkezett a Bicskei Tanuszodába. Véletlenül egy hosszba kerültünk, tiszta erőből úszott és mosolyogva - én nem kaptam levegőt. Ezért inkább a startkőbe kapaszkodva - Ejha! - elismerő pillantással nyugtáztam a tehetség fogalmáról saját laikus szememmel látottakat - mint bicskei talentumok esetében is teszem -, amire a nagypapa büszkén mosolygott vissza a partról ölbe tett kézzel állva, aztán kezet is szorítottunk.

Hajrá Laci!

 

Izing

 

 

   

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása