A rendőrök vádemelést javasolnak azzal a bicskei fiatalkorúval szemben, aki egy pulóvert akart eltulajdonítani. A Bicskei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást egy 16 éves helyi fiatallal szemben.

 

Egy áruház alkalmazottai kértek rendőri segítséget Bicske, Csabdi utcából 2014. december 16-án este, mivel az üzletben dolgozó biztonsági őr észlelte, hogy egy fiú ruhaneműt próbált meg eltulajdonítani. A helyszínre érkező egyenruhások a tettenért fiatalkorút elfogták és előállították a Bicskei Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.

A 16 éves elkövetőt azzal gyanúsítják a rendőrök, hogy saját ruházata alá rejtve egy pulóvert akart fizetés nélkül kivinni az áruházból úgy, hogy abból az áruvédelmi eszközt kitépte. A nyomozás adatai szerint a fiatalkorú két barátja társaságában nézelődött az üzletben és bátorságát kívánta bizonyítani azzal, hogy onnan egy felsőt visz magával.

 A Bicskei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya az ügyben folytatott nyomozást befejezte és az iratokat vádemelési javaslattal az illetékes ügyészségnek megküldte - áll a rendőrségi jelentésben.  

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása