Sámliként használt asztalok?

Címkék: szegénység

2015.02.10. 00:02

zoldpiac2.jpg

Az egyre jobban teljesítő Magyarországon egy dunántúli kisváros piacterén nem azért mennek tönkre a az árusoknak kitett asztalok elázott lapjai, mert szétverik azokat.  Szemtanúk szerint szegény emberek jó nagy darab "sámliként" vonszolják a ruhanemű gyűjtő mellé, hogy arra állva mélyebben be tudjanak nyúlni-piszkálni és kivenni maguknak minden hasznosíthatót.

Mindezt a terület egy jó ismerője mondta el. Mint ismeretes a Bicskei Szó olvasói levele és mellékelt fotói arról számoltak be, hogy ezeket feltételezhetően szétverték és a város dolga lenne rendben tartásuk, hiszen a város központjában vannak. Kiderült azonban alpolgármesteri közlésből olvasóink számára, hogy ez nem a város reszortja, hanem egy áruházé. A bolt pedig - mint már annyiszor megtette - idén is biztosan rendbe fogja tenni, hogy az őstermelők használni tudják. Talán már rögzítésükön is gondolkodnak.

Olvasónk levelét köszönjük.         

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása