kapifantom.jpg

 

Ezelőtt tizenkét nappal vettük hírét az esetnek, akkor azt hittem, hogy csak megijesztette, de az egészséges felnőtt férfi gyomra ettől is oly jellegzetesen egyberándul.

Azonnal a Fejér megyei Rendőr-főkapitányság Sajtószolgálatához fordultam az alábbi levéllel, ahol a nyomozás érdekében arra kértek, ne adjak még közre semmit, de tájékoztatást ígértek. Ez most meg is történt. Előbb a levelünk olvasható, amit mi tudtunk meg akkor, fönn az elkövető ábrázatja, lenn a hivatalos közlemény. Tegyük oda magunkat rendesen a bicskei gyerekekért. Segítsünk inaktiválni egy ilyen alakot.   

 

T. FMRFK Sajtószolgálat! 

Információnk szerint január 29-én 14 óra tájban egy iskolás lány tartott hazafelé a Bicskei Tanuszodából a Kisfaludy utca felé vezető sáros, régen murvázott gyalogúton. Ott ismeretlen személy molesztálni kezdte őt, ezért a gyermek visszasietett az uszodába, ahonnan egy felnőtt (vendég vagy ott dolgozó) telefonon értesítette a rendőrséget. Kérem az esetről szóló szíves tájékoztatásukat valamint érdeklődőm, megtalálták-e már a feltételezett elkövetőt avagy készült-e az ismeretlenről személyleírás és fantomkép a lány elmondása alapján - hogy ezek közlésével segíthessük munkájukat. 
Bicske, 2015. január 31.
Tisztelettel,        Izing Antal 

                  www.bicske.blog.hu

 

A Fejér megyei rendőrök szexuális erőszak elkövetésének gyanúja miatt keresik a mellékelt grafikán szereplő férfit.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya a 07000/25/2015.bü. számon szexuális erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2015. január 28-án 14 óra 30 perc körüli időben Bicskén a Kisfaludy utcában található Tanuszoda melletti játszótéren ismeretlen elkövető arra kért egy gyermeket, hogy nemi szervét megfogja.

Az elsődleges adatok szerint a bűncselekményt elkövető férfi 30 év körüli, körülbelül 175 cm magas, vékony testalkatú, fekete hajú, az elkövetéskor fényes fekete kabátot, térdénél kopott, szakadt farmernadrágot viselt.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai kérik, hogy aki felismeri a grafikán szereplő férfit, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságon, vagy hívja a 06 22/541-600-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8-16, p: 8-13), továbbá a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

 

A szerkesztő megjegyzéseként rögzítjük, hogy Bicske legkomolyabb fejlesztése mellett sem építettek ki térfigyelő rendszert, az uszodához vezető gyalogút alig járható (ha nem tudtok eladó murvát, keressünk?), közvilágítás semmi, a Kisfaludy utcai átjáróhoz gyalogátkelőhelyet sem alakított még ki a városvezetés. Az állampolgári kezdeményezésre félig-meddig  kiépült, pontosabban összekapkodott játszótérhez is javasoltunk térfigyelőt - mindeddig hiába - A szerk.

 

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

akkor mit tegyen az ember ha a mellékelt kép alapján lenne tippje de csak ezen kép miatti hasonlóság okán?????
@rókafarka: a rendőrségi grafikák hatékonyságai, célravezetőségei a nyomozószakma szerint is korlátozottak. ebben az esetben - mivel felháborító és felkavaró ügy már csak azért is, mert gyermek sérelmére követték el -, sokkal több találgatás lesz mint például egy "egyszerű" autólopásnál. e grafikák mindig ismerősek, mert akik készítik őket, ismerik az ismerős arcjegyeket, amikből a felismerhetőség kedvéért minél többet be akarnak építeni munkájukba a cél érdekében. azt gondolom azonban, hogy mindenki el tudja dönteni, hogy akire ő gondol e rajz láttán, vajon belefér-e a mellékelt esetleírás elkövetői képébe. ha van olyan, akire a grafika is emlékeztet és a személyiségéről is tudjuk, hogy van benne némi beteg szétesettség, ami erre vitte - akkor nem is kérdés, hogy a rendőrség látókörébe juttassa, mint ellenőrizendő pontot
ÉRTEM TEHÁT SZÓLHATOK A RENDŐRSÉGNEK.......
@rókafarka: ha úgy ítéled meg, hogy jelzésed érdemben segítheti a felderítést - ne tétovázz: Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai kérik, hogy aki felismeri a grafikán szereplő férfit, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságon, vagy hívja a 06 22/541-600-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8-16, p: 8-13), továbbá a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.
ok bár aki ellentétben velem ismerős bicskén annak a kép alapján(szigoruan..)tudni kéne ki az illető maximum kilesz mosdatva majd ahogy eddig...igaz azt hiszem ilyen ügy nem volt de kitudja
@Bicskei-Szó: ez ritka korlátolt válasz ugyanis a profil a rajz stb nagyon komolyan beazonosit..hid el tudom..
@rókafarka: a szavaidban tetten érhető még ritkább korlátoltság dacára, hogy mégis tudd, több - valakit felismerni vélő olvasónkat is arra bátorítottunk, hogy forduljanak a rendőrséghez :) idézet onnan: azt gondolom azonban, hogy mindenki el tudja dönteni, hogy akire ő gondol e rajz láttán, vajon belefér-e a mellékelt esetleírás elkövetői képébe. ha van olyan, akire a grafika is emlékeztet és a személyiségéről is tudjuk, hogy van benne némi beteg szétesettség, ami erre vitte - akkor nem is kérdés, hogy a rendőrség látókörébe juttassa, mint ellenőrizendő pontot
és van illető aki ebbe belefér...a kép nem hazudik...
a lényeg arra hasonlit akit valoszinűleg látott az áldozat..a többi mesebeszéd...
süti beállítások módosítása