- Te láttál már 2015-ös kiadású Bicskei Újságot - kérdezi tőlem az áruházban sorban állva egy igen csinos hölgy. 

- Hát persze. Tavalyit. Ennyire hiányzik? Vigyek neked? Szerzek hármat. 

- Jó, de én idei számot kérdezek. Ez egy havilap. Láttál 2015. januári vagy februári számot?

- Nem tudom. Utána kell kérdezzek, mert annyira üres, hangsúlytalan lapocskává tették, hogy nem tudom követni sem, mert csak tartalmat követek. Olyan újságot, ami nem újság, nem annyira. Mert egy valódi újság érkezése esemény. Anno jegyzőkönyvek is szerepeltek benne pályázati pénzből. Ma pedig a XXI. századi Bicskén, amikor stadion is van a szomszéd faluba, nem találod meg mindet a neten. 

Gyertyák a decemberi szám elején. Ez az utolsó. Pontosabban a legutóbbi.  

Nem történt Bicskén azóta semmi? Semmi civil értékteremtő semmit nem tett? Senki semmit nem épít? Senki semmit nem dolgozik? Nem adtak el egy tavat? Senki semmit nem olvas?  Senki nem szül gyereket? Senki nem halt meg? (De jó.) Senki nem bálozik? Nem készültek farsangra? Senki semmilyen versenyen nem nyert? Nem vonultak mentősök és tűzoltók menteni? A bűnözők téli álmot aludtak? Elköltözött a testület délre?  Nem működtek iskolák? 

De.   

Csak azért nem voltak hírek azóta, hogy két hónapig szép sunnyogva nem jelenik meg két száma, mert mostanában nem lesz választás.  

Zoli sincs már Bicskén, akinek a lapszám minden második oldalán lehetett egy fotója.Karcsit meg hagyjuk. Hagyjunk neki időt bizonyítani.  

Várjunk csak. Évekig megszüntette távolról ideszakadt volt polgármesterünk a Bicskei Élet című lapot. Lefogadtuk egy cikkünkben, hogy a választás előtt egy évvel megjelenik, hogy a város pénzén kasírozhassa magát a párttal a néppel egy az utunk dallamára.

Most nem lesz választás. Most éppen mindenki a helyén szép pénzért. A rokonok is kezdenek jó zséhez jutni , egy páran még törekszenek, nekik is kell jusson a vályúba - tájékoztatás? - ugyan már srácok, ki törődik vele, azzá vált a nagyfőnök, ami ellen ifjúkorában harcolt.

A város hivatalos honlapja olyan kínos például a "kis" Csákváréhoz képest, hogy csak na.     

 

ia

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mit irjanak..érik a narancs de tél van...ilyenkor csak spanyol van az meg csunya kapitalista,ősmagyar mélyen konzervativan keresztény antiszemitán vallásosan hazaszeretően ejrópai narancsimádók nincsenek rászorulva a hirekre..majd a párt és az odatartozó okosok megmondják a tutit...igy van mély csend és hullaszag magyarország 2015 elején..de persze rendkivüli sikerek vannak hiszen gázszerelőből lesz a legprofibb nagytőkés...és még a focink is csuda jó..a kutyák sem éheznek..minden szép és jó...
süti beállítások módosítása