A Bicskei Szó az elmúlt időszakban többször is felszólalt annak érdekében, hogy a Kisfaludy utcától a Bicskei Tanuszodához vezető gyalogútról lekopott murva pótolva legyen.  

Ez bizony most sem a BGSZ kétkezi munkatársain múlott, aki ma 14 óra körül az uszodához vezető járda murvaborítását pótolták - de csak részben. A Kisfaludytól kb. 50-60 lépéshosszban új-fehér murva borítja a helyet. Ami jól látszik az útról. Később egy-két füves részen kerülgetett tócsamedre feltöltöttek és az uszoda felén is került valamennyi murva.

De nagyon kevés ahhoz képest, ami a kb. 280 lépésnyi gyalogútra szükséges lenne.

A BGSZ munkatársainak munkáját köszönjük, nem rajtuk múlott, hogy Bicske városa nem tudott elég murvát hozatni.

Megint volt értelme építő kritikánknak. Legalább elkezdődött a régen késésben lévő tartozás a városlakók felé. Egy olyan önkormányzati tulajdonú területen, ahol bicskei családok költségtérítés és cafetéria nélkül tettek vállalhatóvá egy központi területet. Innentől az iskolások kisebb, jobban lokalizált sártengeren kelhetnének át vagyis az uszoda kétkezi dolgozói által szépen rendben tartott uszodába kevesebb sarat hordunk be és lábbelijük is tisztább marad - ha végképp elkészül a teljes borítás.

De ne legyek telhetetlen. Legény a Gánton a városvezető, hogy ennyi murvát is szerezett. Nem ingyen van.
Biztosan folytatják majd, ha lesz majd új murvaszállítmány.
Ne legyen több mélyebb, sárosabb területe. Kérdezzék meg csak meg a KörösAszfalt dinasztikus útépítő vezérét....  
    Egy gyalogátkelőhelyet a iskolához közelebb eső Kisfaludy járdatest és az uszodát ölelő park közé a balesetek megelőzése érdekében szintén halaszthatatlan. Már régen állnia kellene. 

 

ia 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása