Pofonok völgye a folyam partján

Címkék: btc

2015.02.15. 14:35

Szombaton Dunaharasztiban vendégszerepelt csapatunk Halásztelek csapatának meghívására. Remek körülmények, ragyogó napfény.

BTC:Peinlich-Németh,Radnics,Szabó,Komáromi-Pozsgai,Megyesi,Ágoston-Carvalho-Molnár,Vörös ,összeállításban kezdett.Az ellenfél már az első percekben tudatosította, hogy végig irányítani kívánja a meccset.

Peinlich nagy védései után egy védelmi megingást használt ki az ellenfél. A gólnál fiatal kapusunk kézsérülést
szenvedett helyét Zabos Cs. vette át.

A félidő végéig nem változott sokat az a találkozó összképe. A második félidőben Megyesi,majd Szabó bombázott a felső lécre,csapatunk többet birtokolta a labdát,de az ellenfél gyors kontrákat vezetve újabb találatokat ért el.

Pályára lépett Bodor,és Miklós is. Megyesi a találkozó vége felé látványos góllal szépített.Végeredmény  lesújtó
7-1(3-0).A két csapat nem volt egy súlycsoportban,csapatunkból kapusainkon kívül csak Németh dicsérhető.A brazil próbajátékos Carvalho jól mozgott  kedden ismét bizonyíthat.

 

Márton Imre 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása