A Bicske központjában kialakult parkolási állapotok áldatlanságára hívja fel a figyelmet olvasónk levele, amit egy megjegyzéssel is fűszereztünk, mert bizony az az ingyenes parkoló legjobb tudomásunk szerint nem a bolté, hanem a közé. Bicskén még a via color díszburkolaton is létesült parkoló a Szent István szobra alatti sétáló részen, amit éppen a belvárosi patina fenntartása miatt zártak el a gépjárműforgalomtól.  

"Figyelmükbe ajánlom a Spar parkolójában lévő állapotokat. Miért? Egyre rosszabb a vásárlók parkolási lehetősége, mivel a busszal közlekedők napközben otthagyják a kocsijaikat a parkolóban (hogy a dobpergéssel parkolóból csinált buszöblökből induljanak - A szerk.).Ezáltal aki vásárolni szeretne annak kőröznie kell s várni, ha véletlenül felszabadul egy hely.Gondolom a Sparnak a parkolója nem az utazóknak készült hanem a vásárlóknak (nem, ez nem a Spar pakolójára, bár a megépítése nevükhöz fűződik, hanem a városé. Emlékszem a hajdani Kék Csillag vastagtörzsű japánakácos, ha jól emlékszem murvázott parkolójára - A szerk.)  aki az utazása miatt parkol az fizessen érte, de jobb lenne ha nem foglalnak el  a parkolót."

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása