Az anyós pénze

Címkék: rendőrség

2015.02.18. 11:32

Egy 19 éves férfival szemben javasolnak vádemelést a bicskei rendőrök, aki fél éven keresztül lopta anyósa spórolt pénzét.

A Bicskei Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást U. Zoltán Levente 19 éves budapesti lakossal szemben. A férfit azzal gyanúsítják a rendőrök, hogy 2014 júniusa és decembere között anyósa Mányban lévő házából részletekben több mint kétszázezer forint készpénzt tulajdonított el.

A 19 éves férfi saját bevallása szerint tudta, hogy hol van a spórolt pénz ezért, ha bulizni indult, akkor onnan egészítette ki a nála lévő összeget.

A nyomozók U. Zoltán Leventét gyanúsítottként hallgatták ki és a napokban befejezték a vele szemben folytatott nyomozást. A keletkezett iratokat a rendőrök vádemelési javaslattal továbbították az illetékes ügyészségre - írja az FMRFK Sajtószolgálata. 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása