Bicske térségében a 811-es számú út vasúti felüljárójánál vonatgázolástól mentettek meg a járőrök egy elkeseredett férfit.

A bicskei járőrök egy asszony segélykérése nyomán érkeztek 2015. február 20-án 18 óra 5 perckor a Bicske közelében lévő egyik vasúti felüljáróhoz, ahol a kétségbeesett bejelentő arról számolt be nekik, hogy férje a felüljárón a közeledő vonatot várva, a sínek között sétált. A rendőrök a férfihoz siettek, akit az egyik sínszálon ülve találtak meg. Felszólították, hogy hagyja el a pályatestet és igazolja magát. A 33 éves felcsúti lakos azonban ennek nem tett eleget, mozdulatlanul várta a Bicske irányából már láthatóan közeledő szerelvényt.

A vonat közeledését észlelve a járőrpár egyik tagja lehúzta a férfit a sínekről és a mozdony biztos távolba kerüléséig a földön tartotta. Az intézkedés alá vont személyt az egyenruhások biztonsági intézkedés keretében kórházba szállították.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása