Bicske alsó felüljáró hídjának Táncsics  felétől az Akácfa utca sarkáig épül új járda, ahonnan korábban a hosszú Akácfa utca járdaszakasza több szakaszban elkészült. 

Ezúttal hat ház előtt készültek el az alapok.  

Mindez a városfejlesztés alapjaihoz tartozik, hiszen forgalmas területről van szó. A település régóta adósa volt mindezzel az itt élők felé, manapság jelentős törlesztéseket végzett el járdák tekintetében.  

Egyik olvasónk megerősítette megfogalmazásunkat, hogy már régen meg kellett volna ezt csinálni.

Másik olvasónk teljes joggal - ahogy blogunk is megtette már párszor - a Losonci utca állapotára hívja fel a figyelmet, azt javasolja a képviselőknek, talán nézzenek szét arra is. Egy Bicskén élő bicskei polgármesternek ez sokkal könnyebb.    

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Még a környékén sem lakom, de pl. a Bocskai utca mikor lesz rehabozva? Központi és nagyon rossz állapotú. Emellett lobbizni kellene a közútkezelőnél a szintén tróger Szt. István utca csinosításáért..
Talán végre már a Losoncin is történik valami? Nem tudom elhinni, de hátha mégis.
süti beállítások módosítása