Három vereség hétvégén

Címkék: btc

2015.03.09. 11:14

Hétvégén a gyönyörű kora tavaszi időben ismét pattogott a labda a sporttelepeken. U18 csapatunk Budaörsre látogatott el a Törökbálint meghívásának eleget téve felkészülési találkozóra.

Törökbálint-BTC 6-0(3-0).

Az U21 csapatunk Polgárdi ellen vette fel a harcot a Peinlich-Ágoston,Szücs,Heim,Glück,Tokaji,Farkas-Jakab D,Jakab Á,Sikó-Mikó összetételű tizeneggyel.Sajnos helyzeteinket nem használtuk ki és két vitás szituációban a síp is néma maradt, így a cseresorral rendelkező ellenfél felőrölte a csapat erejét és 3-0 (1-0) arányban megnyerte a találkozót.

Felnőtt csapatunk 1-0 arányú vereséget szenvedett el Beszédes Sándor vezette Polgárditól egy kemény találkozón. A mieinktől Németh Zsolt,Zabos, Megyesi és a brazil Carvalho nyújtott értékelhető  produkciót.A gárda továbbra
is a 15. helyen szerénykedik.Szombaton Velence lesz az ellenfél 11- és 15 órai kezdettel idegenben.

 

Márton Imre

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása