Az elmúlt év főbb célkitűzéseinek eleget tett a bicskei rendőri állomány. A Bicskei Rendőrkapitányság 2014. évben végzett munkáját értékelte Dr. Balázs Sándor r. alezredes, kapitányságvezető 2015. március 11-én.
Az alezredes megköszönte az állomány eredményes munkáját és elemezte a megye bűnügyi és közbiztonsági helyzetét.

A rendőrkapitány sikerként értékelte, hogy a nyomozáseredményességi mutatók mellett a visszajelzések alapján a lakosság szubjektív biztonságérzete is javult. Dr. Balázs Sándor ismertette, hogy a közterületen elkövetett bűnügyek nyomozásának eredményességi mutatója 2014. évben 92,3 %-os volt, továbbá jelentős mértékben nőtt az elfogások és előállítások száma.   

A kapitányság nagy hangsúlyt fektetett a bűnmegelőzési tevékenységre, tájékoztató előadásokat és bemutatókat tartottak az idősebb és fiatalabb korosztály számára egyaránt.

Az alezredes a jövőre vonatkozóan feladatként meghatározta a reagáló idő csökkentését, valamint a bűnügyi eredményesség javítását.

 Az állománygyűlés elöljárója Dr. Varga Péter r. ezredes, Fejér megye rendőrfőkapitánya volt, aki köszönetet mondott az állomány szakmai alázattal és elhivatottsággal végzett munkájáért és a tavalyi év értékelésén túl meghatározta a 2015-ös évben végrehajtandó feladatokat is - olvasható a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság közleményben.  

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása