Elkapkodtam

2015.03.11. 11:46

Elkövettem azt a jóhiszemű hibát, hogy a segíteni akarás S.O.S. volta miatt azonnal közzétettem a fiatal és  jó szándékú levélíró sorait, arra gondolva, hogy a bicskeiek jó szokásukhoz híven segítik egymást.  A levél már a nyilvánosság előtt volt, amikor írtam a levélírónak, hogy ki az illető és hol lakik. A válaszból kiderült, hogy nem bicskei. Egy országos televízióban is elhangzott ügyről van szó.

Következtetés és tanulság levonva. A segítségnyújtásra elsők között Sági Ferencné, a Bicskei Katolikus Karitász vezetője jelentkezett. A bicskei karitász hétfőnként de. 9- 11 és 13- 15 óra között tart nyitva az Ady Endre u 11. szám alatti hajdani Liga-villában. Szívesen fogadják adományainkat.  

 

ia

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása