A választási év bukássorozata után lassan éledezik a baloldal, az ellenzéki pártok közül talán a Párbeszéd Magyarországért mozgolódik mostanában a leginkább. Ők a Polgári Körökre halványan emlékeztető Zöld Terasz nevű hálózatban gondolkoznak, és a feltétel nélküli alapjövedelem-koncepciójukat erőltetik.

Részletek....

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zöld teraszok:feltétel nélküli alapjövedelem:a baloldal újabb kétségbe esett próbálkozása.Körülbelül annyi a realitása, mint a Mesterházi Attila által
vizionált budapesti ingyenes tömegközlekedés!Bújtatott ötlet azok jövedelemhez juttatásához, akiknek generációk óta nem volt közük a munkához!
A megújuláshoz önkritikán keresztül vezet az út, a jelenlegi vezetés hibáinak lázas
ostorozása mellett nem ártana beismerni, hogy a Gyurcsány-Bajnai féle
tébolyult országlás eredménye a kétharmad!Amíg a levitézlett figurák még
mindíg a porondon ácsingóznak a hatalomra, a baloldal marad a sülyesztőben!
Tudtad, hogy a halmozottan sérült gyereket nevelő családok 3/4-e a létminimum alatt él?
Az állandó ápolás és gondozás az év 365 napján 24 órás felügyeletet jelent, így az egyik szülő biztosan nem tud dolgozni, miközben a gyógyszerek, a segédeszközök és az utaztatás is nagy többletköltségekkel jár. Még a legmagasabb, kiemelt ápolási díj is csak 47 ezer forint, pedig az államnak az intézeti ellátás jóval több kiadást jelentene. A szülők azt szeretnék, ha munkaviszonynak ismernék el az otthoni gondozást. Nem kérnek sokat: minimálbért és családi adókedvezményt szeretnének. tudtade.blog.hu/2015/03/23/nem_kernek_sokat
süti beállítások módosítása