A hétvégén a BTC csapatai több fronton léptek pályára.Pénteken délután U 15 Száron vendégeskedett és  a Carvalho edzette társaság 7-0(4-0) arányban vesztett. (Az őszi mérkőzés 25-0 volt. Javuló tendencia. Csak el ne kiabáljuk.)

Az U18  szintén Száron szerepelt,de szombaton és 4-0(3-0) arányban maradtak alul a házigazdákkal  szemben.Vasárnap Ágoston László tanítványai is megkezdték a menetelést a tavaszi Bozsik-programban. U11-U13 korosztályok szereplése felemás volt. Szakosztályunk kérésére Papinóth István támogatását élvezte
utánpótlásunk.Köszönjük a gyerekek nevében is! Köszönetet mondunk  az úti csomagokat összeállító Németh
Teréznek, Moharos Zsoltnak, Léber Zoltánnak, Csörgöl Ákosnak is.

U21 csapatunk vasárnap lépett pályára a volt bicskeiekkel teletűzdelt PFLA II ellen, és egyéni hibák után 5-0 (2-0) arányban alulmaradtak.

Következett a felnőtt csapatok rangadója. A mérkőzés negatív szenzációja a csapatkapitány és három társának a klub vezetése és saját csapatuk elleni akciója volt. Összesen négyen megtagadták a játékot és a hétközi költségtérítés emelését követelték. Követelésüket a szakosztály és az elnökség egyhangúlag utasította el. Tizenhárman maradtunk, egy kapuscsere és egy mezőnycsere ült a padra, onnan követték a küzdelmet. Taktikai mezőnycserénk a 89. percben volt.  A mintegy 400 néző egy nagyon parázs helyenként nagy iramú eseménydús csatát élvezhetett végig.

Carvalho pompás fejese, majd Oláh András remek egyéni teljesítménye után 2-0 arányban vezetett csapatunk a PFLA II. csapatával szemben. A második 45 perc még több izgalmat hozott, hiszen az ellenfél Nitti és Horváth góljaival egyenlíteni tudott. A CSAPAT azonban ma nyerni akart és bizonyítani. Radics passzát Megyesi bombázta a vendég kapuba a 89 perc végén. 3-2! A BICSKEI CSAPAT  egy nagy kupacban ünnepelte a bicskei
gólt és a győzelmet.A meccs végén a hazai szurkolók felállva vastapssal köszönték meg a régen várt sikert.

A győzelem azt jelentette,hogy elmozdultunk az utolsó helyről.

Ha jövőhéten nyerünk, akkor nem kell annyira tartanunk a kieséstől, mert valószínűleg gólarányban elléphetünk a kieső helyről.

 

Márton Imre

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása