"Ászok"

Címkék: vélemény btc írazolvasó

2015.03.23. 12:51

Gyülekeztek a két labdarúgócsapat, a BTC és a PFLA II. játékosai a mérkőzés előtt egy jó órával. Pozsgai Misi, és Szoldáth Dani, Jónás Szabi, Nitti "Nyunya" (sajnálatos módon ők az ellenfelet erősítik) valamint a többiek, akik feltételezhetően beöltözhettek volna és pályára léphettek volna egy jelentős mérkőzésen, ami nem túlzás, hogy Bicske labdarúgásának a jövőjét meghatározhatja.

Ehhez képest a csapat összeállítást kézhez kapva érkeztek a nagy meglepetések. A csapat kapitánya,Pozsgai,a " gólvágó", Molnár, a szintén gólfelelős, Oláh Kálmi, a "villámléptű",  Vörös Zoli az" ős" bicskei és Vincze Peti nem szerepeltek a névsorban. A sérültek:  Komáromi, Gulyás hiányzása érthetőnek, igazoltnak mondható, de a többiek hiányzása magyarázatra szorul.

Az első kategóriás hiányzók közül néhány látszott a "stadion " területén belül, hála Istennek sérülés,betegség nyomai nem látszottak rajtuk, az itt a kérdés, vajon miért nem álltak Gyimesi László edző, és az esetleg a kedvükért kilátogató nézők rendelkezésére, kedvére a pályán, posztjukon?

Mivel pontos információ nincs, csak tippelni lehet hogy mi a probléma. Mendemondák szerint elszámolási gondok adódtak, felmerül a kérdés, vajon miről kell el számolni?

Velencén kaptunk egy hatost.

A polgárdi ellen nem volt értékelhető megmozdulása a csapatnak, az első forduló játéka a beszámolók szerint biztató volt, de a pontok Mezőfalván maradtak. 

A jelenlegi információk szerint cserbenhagyás történt, mert négyen nem léptek pályára anyagi követelésük miatt, és ezen nem változtat az a tény sem, hogy a mai meccset az a bicskei csapat gyűjtötte be a 3 pontot amit sokan szedett-vedettnek mondanak. Tévednek, akik ezt állítják a BTC-ről, ugyanis akik pályára léptek azok megmutatták, hogy az őket elhagyók nélkül is lehet eredményt elérni. Volt köztük, aki félig sérülten, volt aki edzés nélkül (munkája, megélhetése miatt hagyta ki), vállalta a játékot.

Nem is tudva hogy esetleg pénz jár érte, mégis megalkuvás nélkül, lehet hogy hibázva, de hajtott, küzdött a csapat érdekében és része lett a győzelemnek, aminek a "4 pályaelhagyó" nem lett részese saját döntés alapján. 

A következő fordulóban lehet hogy ezek az erények nem vezetnek majd eredményre, de akkor is le a kalappal a vasárnapi teljesítmény előtt.
 Felmerül a kérdés, mi lesz a következő héten, hetekben? Mi lesz a hiányzók esetleges reakciója, mit válaszolnak a kérdésre, mi lesz a vezetőség válasza?
 Választ vár mindenki, akit a bicskei focit egy kicsit is érdekeli. Bízunk benne, hogy amikor idő múltán ők négyen visszatekintenek magukban erre a döntésükre, akkor már hibaként fogják értékelni, hogy nem léptek a BTC futballpályára 2015. március 22-én a Puskás Akadémia II. csapata ellen a BTC által "csakazértis" megnyert mérkőzésen. 

 

Venczel József  

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása