2015. március 28-án szombaton 10.30-kor Natura in minimis maxima - Pici szépségek a természetben címmel előadás és kiállítás kezdődik a Petőfi Művelődési Központban. A rendezvényt dr. Végh Róbert, a Bicske Barátok Egyesületének elnöke nyitja meg, aki beszámol az egyesület éves tevékenységéről.
Előadó: Dr. Papp László professzor úr , Széchenyi-díjas biológus , az MTA rendes tagja „A Natura in minimis maxima nemcsak azt jelenti, hogy a természetben a pici dolgok is gyönyörűek, hanem azt is, hogy a legnagyobb változatosság, és ezzel együtt a legtöbb szépség a pici dolgokban van. Előadásom a sokféleségről, és annak tanulmányozási lehetőségeiről szól.”
Az előadáshoz kapcsolódva nyílik meg Dr. Szappanos Albert kecskeméti állatorvos, a témához kapcsolódó rajzait, festményeit és Rahmé Nikola fotós, különleges rovarfotóit bemutató kiállítás. A kiállítás április 30-ig tekinthető meg a Petőfi Művelődési Központ nyitvatartási idejében. Előzetes bejelentkezés és igény esetén, Dr. Szappanos Albert előadást tart a témában a bicskei iskolásoknak. A rendezvényhez kapcsolódva egy hétig látható az aulában Dr Tóth Ágnes Bicske Barátok életét bemutató fotókiállítása.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása