A Fejér megyei rendőrök 2015. március 27-én délután a megengedett legnagyobb sebességre vonatkozó jogsértések visszaszorítása érdekében fokozott ellenőrzést tartanak.

Fejér megye közútjain 2015. március 27-én 14 óra és 20 óra közötti időben fokozott rendőri jelenlétre kell számítani. A fokozott ellenőrzés elsődlegesen a megengedett legnagyobb sebességre vonatkozó jogsértések visszaszorítására irányul, azonban a járőrök különös figyelmet fordítanak a hatósági jelzésekre vonatkozó jogszabályok betartására is.

 

Az ellenőrzés keretében a rendőrök személyeket igazoltathatnak, ruházatukat, járművüket átvizsgálhatják, a közbiztonságra veszélyt jelentő eszközöket, anyagokat lefoglalhatják.

 

A rendőrség mindent megtesz annak érdekében, hogy a fokozott ellenőrzés az állampolgárokat ne zavarja, célja kizárólag a jogsértő cselekmények kiszűrése, megelőzése, illetve megakadályozása.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pénzbehajtás..ennyi. Tudom, elkoptatott szó ez ebben az ügyben, de nincs rá találóbb.
Mi más lenne ez a szinte hetente ismétlődő "akció"..?
@Mental Militia: nyilván létező vetület a pénzbehajtás. de aki vagy akinek családtagja, barátja, munkatársa vétlenül élt át halált okozó ittas gépjárművezetést vagy éppen kiskorú hozzátartozóját söpörték le járdáról lakott területen százzal, vagy éppen vétlen utastársát gyászolja egész életében - vagy akinek van szeme a látásra és nem akad fenn közlekedésrendészeti intézkedések láttán a kedvenc pénzbehajtáson, amit jól lehet utálni, ő talán arról sem feledkezik meg, hogy a magyar közúti közlekedés padlószintű morálja a mai társadalmi normák és viselkedések makettje, kifejeződése. Valakinek rendet kell tartania, vagy legalábbis megpróbálnia.
Persze, mindent lehet menteni, ők is így kommunikálják, csak mikor rendőrtől hallom vissza, ill. ott volt a néhány hete kiderült ügy is, h (nem elég előrelátó módon) írásban utasította valamelyik kapitány a rendőreit a csekkosztásra, valamint a sunyiban, kint felejtett 30-as táblánál 50-nel guruló autósokat büntetnek szinte havi fizetéssel egyenlő bírsággal, az nem korrekt..
Persze, a több milliárdért beszerzett Audikat, Mercedeseket és a 14 milliárdért vételezett fullos traffikat "meg kell hálálni", bár ha itt tartunk, a rengeteg adóból először az utakat kellene Eu-s szintre hozni, nem a büntiket és a technikát..
puszta gondolkodás, nem pedig kommunikáció akart ez lenni, de mindegy. s nem csak az utakkal kellene kezdeni, hanem legbelül is. mindig pontosan tudjuk, hogy körülöttünk mi hibádzik, de személyesen bennünk természetesen semmi nem hibádzhat. mi tulajdonképpen mindent szabályt mindig és mindenhol betartunk, az életünk nehéz, erre jönnek és minket a közúti szenteket, valóságos kresz tökélyeket üldöz a szerv és büntet, mint a balsors :) :) az pedig világos, hogy részükről nem minden korrekt. ezért szerepel a "Valakinek rendet kell tartania, vagy legalábbis megpróbálnia" gondolat. Nem állítja senki, hogy mindig sikerül. Csakis azt, hogy feltétlenül szükséges tevékenység. Például ezért: zaol.hu/loero/kozlekedes-gyerekek-1602178
süti beállítások módosítása