Ha Bicskén valaki átkel az apostolok lován a hivatalosan Ónadi parknak nevezett gimi-posta közön, akkor a Fáy utca felőli végen láthatja a műanyag palackokból aprólékossággal készült virágládácskák flottaszerű konstellációját.

Mindez a maga keresetlen és véletlen kontrasztjával arra hívja fel a gondolkodó járókelő figyelmét, hogy igazán kijárhatnának már a választottak az "admiralitásnál" egy felújítást a bicskei középiskolának.

Ahol szemmel láthatóan kreatívak, igényesek a szépre és nem hagynák így, ha rajtuk múlna. Nekem ezt üzeni a kompozíció. Egyébként senki nem nevezte flottának, csak nekem tűnik úgy rendezettsége, mint egy virágflottás ármádia - kicsit hippis. Béke Veletek! A megviselt vakolat rajzolata (felső térkép kép) a partvonal itt a Vál-völgye fővárosában. És partközeli szigetek. Földrajz óra. Kicsöngettek. A Parlamentbe becsöngettek. Ahol az ülések kezdetén nem régtől ugyanúgy felállva köszöntik a választók közösségét, mint ebben a középiskolában több mint félévszázada minden szaktanárt, így a földrajztanárt meg az osztályfőnököt.

Micsoda véletlen egybeesés!       

ia

 

fenykep0530_001.jpg

 

 

fenykep0530.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása