Korábbi, környezetvédelmi jelentős hiányosságot  és köztisztátalanságot bemutató cikkünket osztotta meg egy a terület közelében élő olvasónk ezekkel a mondatokkal:  "Ez ugyan úgy aktuális, semmi sem változott azóta. Legfeljebb a szeméthalom nőtt a duplájára. A választás lezajlott, ülünk a meleg vízben. Senki egy lépést sem tett ez ügyben sem." 

Ki kell javítanom kedves olvasónkat. Történt lépés. A városvezetés elvtársi alapon egy nem bicskei volt főpártvezető cégétől szép kis áron megrendelt egy logót a városi hulladékszállító cégnek.

 

Az azonban feltétlenül idetartozik, akkor is, ha más terület,  hogy amikor néhány hete autóval érkeztünk a Tatai út irányába Bicske felé, akkor a Szélescsapás területén szemétgyűjtő, szemételszállító mozgást észleltünk valószínűleg városi autóval. Az a területet tisztították az odahordott mocsoktól, ami a Tatai út folytatása vagyis a tatai út és az 1-es főútvonal közötti földút mentén rendszeresen keletkezik. Hogy azóta is hordtak oda, nem ők tehetnek.  

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása