A Sport Büfé kapcsán megjelent egy cikk bizonyos blogon, amelyben a kialakult helyzet miatt a volt bérlőt (aki évtizedekig küzdött, tett a klubért is) „kritizálták, vádolták, megrágalmazták”.

Szerettem volna, ha hangot ad véleményének és elmondja az ő álláspontját is, de ettől elzárkózott. Azzal indokolta, ez nem tenne jót az ügynek, csak tovább fokozná a feszültséget, ami senkinek sem jó és nincs értelme a sárdobálásnak.

Jelezte a megoldás csak megbeszélésen, megfelelő kommunikáción múlik. A feltett kérdéseimet korainak vélte, arra viszont válaszolt, hogy lenne-e technikai akadálya annak, hogy legalább a bajnoki mérkőzéseken kinyisson, így biztosítsa a szurkolók számára WC használatát és a kiszolgálásukat. 

Itt szóba került a kommunikációs probléma, elmondta, felé ilyen kérés nem érkezett, viszont nagyon szívesen megteszi ezt és személyesen gondoskodik a szurkolók kiszolgálásáról, amíg nem rendeződik a „kocsma” sorsa. Igen, ez egy gesztus, ami elősegítheti a megegyezést (reméljük, mindannyiunk közös célja a békés megoldás). Amennyiben mindkét fél úriember módjára, korrektül viselkedik és megadja a másiknak a tiszteletet, ennek az ügynek hamarosan pont kerülhet a végére.

 

S.L. 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása