Idén 10 éves a Művészetek Palotája. Ezért meghirdettek egy fotópályázatot, melynek rendhagyó módon a "10" volt a témája. Ezen a 17 éves bicskei Szűcs Matyi is nevezett egy Holdas és egy szolárgráfos művével. 

A blogunkon látható bicskei tehetség  szolárgráfos képe a 600 kép közül bejutott a legjobb 18 közé!

 

Ez azt jelenti, hogy a közönségszavazáson is versenyez és voksainkat várja. Győzzön Bicske Szűcs Matyival a Művészetek Palotájában! 

 

Én, Izing Antal, édesanyám neve Izing Antalné  - arra ösztönzöm soraimmal e blog olvasóit, hogy tetszikeljék ezt a képet, tegyük magunkat oda Szűcs Matyi tehetsége mellé.  

 

A kép úgy kapcsolódik a tízes számhoz, hogy a kamera pont tíz napig volt kint a Művészetek Palotája előtt egy lámpaoszlopra kihelyezve. Az eszköz a camera obscura továbbfejlesztett változata, benne egy fényérzékeny fotópapírral.

 

A kamera testén egy apró lyuk van, azon szűrődik be a fény, és ez hagy nyomot a fotópapíron, amelyet digitálisan beszkennelnek, és utólagosan feldolgozzák. Így készül el a végső kép.

 

Akinek a szíve bicskei velünk tart és Szűcs Matyi képére szavaz! 

 

 

 

ia

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása