Autók zuhantak az M1-esre

Címkék: tatabánya baleset

2015.04.03. 13:43

Az autópálya Budapest felé vezető oldalán több baleset történt a Tatabánya utáni szakaszon. Mentőhelikoptert is kellett hívni.


Az autópálya Tatabányai csomópontjának közelében baleset történt, egy autót szállító teherkocsi borult fel, és egy járműveket szállító kamionról három autót sodort le a viharos szél. A pálya főváros felé vezető oldalán a 45-ös kilométernél a lezuhant járműveket kell kerülgetni - tájékoztat a katasztrófavédelem.

A tatabányai hivatásos tűzoltók érkeztek a helyszínre, a személykocsikat talpra állították, ha szükséges, a további műszaki mentésben segítenek majd. 

Az Útinformtól kapott hírek szerint a 36-os kilométernél több jármű ütközött össze, ez is növeli a torlódást, ide mentőhelikoptert is kellett hívni. 

A bicskei és a tatabányai szakaszon is araszolnak a járművek, az M0-s autóút csomópontjáig csak lépésben lehet haladni. Becslések szerint a főváros irányába egyre nagyobb a torlódás, már közel húsz kilométeres sor araszol. Tatabánya és az M0-s csomópont között több szakaszon is rendkívüli a torlódás, aki csak teheti válasszon másik útvonalat, az 1-es főúton még folyamatos a forgalom. 
via kisalfold.hu 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása